Home word donateur Schooltassenactie
Schooltassenactie

Een kind, een tas, een toekomst!

web tassenactie kinderenvrijst

Stichting Hogar sponsort ruim 2500 kinderen in Colombia zodat zij naar school kunnen, een opleiding kunnen volgen en een toekomst kunnen opbouwen.
De tassen met inhoud worden in Colombia ingekocht!

Maak € 17,50 over op rekeningnr.
NL14 INGB 0009 5617 37
t.n.v. Hogarnieuws, Apeldoorn
o.v.v. ‘SCHOOLTAS’

Met onderstaande button kunt u veilig en eenvoudig met IDEAL uw TASSENGELD voldoen à € 17,50 per stuk. Via TargetPay kunt u uw bedrag wijzigen indien u meerdere tassen wilt doneren. U wordt doorverwezen naar uw eigen bank naar keuze om veilig uw betaling af te ronden.