Home Het Hogarnieuws
Privacy verklaring

Uw privacy wordt door ons gerespecteerd. Stichting Hogar streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en zal vertrouwelijk omgaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. In onze privacyverklaring informeren wij u over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan. Mocht u vragen hebben of uw rechten uit willen oefenen dan kunt u contact opnemen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Download hier onze volledige privacyverklaring.