Projecthulp Colombia

Welkom op de website van Stichting-Hogar. Stichting Hogar is een groep vrijwilligers die zich belangeloos inzet voor projecthulp aan Colombiaanse kinderen.

San Nicolas

Basisschool in een gloed nieuwe wijk in Bello die voornamelijk bevolkt wordt door binnenlandse vluchtelingen.

Altos de Oriënte

Scholencomplex van een basis- en kleuterscholen met sportplaatsen hoog op de helling van Medellin.

Escuela rural Hogar

Een door HOGAR gebouwde school voor ongeveer 225 kinderen. Inmiddels is de school wegens verzakkingen gesloten en heeft de gemeente een nieuwe school gebouwd.

Een kind, een maaltijd, een tas,
een plek op school!

Wordt donateur

?

Schooltassenactie

Maaltijden-actie

Doneren

Wanneer u donateur wordt, nemen wij uw gegevens op in ons relatiebestand. Dan kunnen wij u op de hoogte houden over onze activiteiten. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens. Hebt u toch bezwaar tegen het gebruik ervan, dan kunt u dit schriftelijk melden aan: Stichting-Hogar, 1735 HK 't Veld, of mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons op FaceBook

Op onze FaceBook-pagina kunt u Colombia gerelateerd nieuws volgen, foto's van projecten bekijken en er staat actuele informatie over films, muziek en adoptie.

Ga naar onze FaceBookpagina

Vragen?

Heeft u vragen over Stichting-Hogar, HogarNieuws of wilt u geld doneren? Contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

Stichting-Hogar is niet-commercieel, en onafhankelijk dankzij uw steun. We rekenen op u.

Hogar beschikt over een ANBI-status
ANBI-logo