Abonnee worden? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 of betaal direct en veilig met onderstaande buttons.

button link IDEAL

Een abonnement op het HogarNieuws

U kunt abonnee worden van HOGARnieuws voor maar € 15,- per jaar. U wordt 2 keer per jaar middels het magazine op de hoogte gehouden van de voortgang van alle bestaande projecten en de financiële kant ervan. Niet alleen in beeld, maar ook in geschrift wordt gedetailleerd weergegeven hoe alles ervoor staat en wat er precies dat jaar gedoneerd is.


Het abonnementsgeld dient per vooruitbetaling te worden voldaan. 
Abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder tegenbericht automatisch verlengd. Het abonnement is geldig voor een kalenderjaar, dat wil zeggen van januari tot en met december. Opzeggingen dienen daarom schriftelijk vóór 1 december ontvangen te zijn.

Aanmeldingen die op een willekeurig moment in een lopend jaar worden ontvangen, betalen het aantal nog te verschijnen uitgaven van het HOGARnieuws. In januari daaropvolgend vindt de betaling plaats voor het komende jaar.
De redactie moet de ingezonden kopij soms inkorten of enigszins redigeren. 
© HOGARnieuws

Steun ons en help de projecten van Stichting HOGAR voort te laten bestaan. Als u nu abonnee wordt, beloven de kinderen in Colombia u dat zij hun dromen zullen waarmaken!

HogarNieuws 2018 - nr. 1

HogarNieuws 2017 - nr. 2

HogarNieuws 2017 - nr. 1

HogarNieuws 2016 - nr. 2

Uw bijdrage in het HogarNieuws?

Uw ervaringen met uw adoptiekinderen kan van onschatbare waarde zijn voor andere ouders. Tips, verhalen of oplossingen zijn van harte welkom.

Stuur uw bijdrage (eventueel anoniem) naar :

redactie@hogarnieuws of per post

HogarNieuws
Familie Pauli
Biezematen 22
7326 KH Apeldoorn

Redactie

Mariëlle en Frank Pauli, Karin van Dongen en Arjan Parie

Adreswijzigingen en abonnementen:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kopij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactieadres:

familie Pauli, Biezematen 22, 7326 KH Apeldoorn

Ontwerp en Lay-out

PARDON – Studio voor grafisch ontwerp www.pardon.nl

Giften

Rekeningnr. NL14 INGB 0009 5617 37 t.n.v. HOGAR-Nieuws te Apeldoorn.

Een jaarabonnement van het HOGAR-Nieuws kost €15,= per jaar, prijswijzigingen voorbehouden. Het HOGAR-Nieuws verschijnt tenminste twee maal per jaar. Het abonnementsgeld dient per voor- uitbetaling te worden voldaan. Abonnementen gelden tot wederopzegging en worden zonder te- genbericht automatisch verlengd. Het abonnement is geldig voor een kalenderjaar, dat wil zeggen van januari tot en met december. Opzeggingen dienen daarom schriftelijk vóór 1 december ontvangen te zijn.
Aanmeldingen die op een willekeurig moment in een lopend jaar worden ontvangen, betalen het aantal nog te verschijnen uitgaven van het HOGAR-Nieuws. In januari daaropvolgend vindt de betaling plaats voor het komende jaar. De redactie moet de ingezonden kopij soms inkorten of enigszins redigeren.

© HOGAR-Nieuws

Stichting-Hogar is niet-commercieel, en onafhankelijk dankzij uw steun. We rekenen op u.

Hogar beschikt over een ANBI-status
ANBI-logo

Wij gebruiken alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy.